ΟΦΗ και ΑΕΛ τιμούν τον Κόμπι Μπράιαντ!

Με κοινή τους απόφαση, οι ΟΦΗ και Λάρισα θα τιμήσουν τη μνήμη του σπουδαίου Κόμπι Μπράιαντ με ξεχωριστό τρόπο, κατά τη διάρκεια της σαββατιάτικης (1/2, 17.15) μεταξύ τους αναμέτρησης. Η αποστολή της κρητικής ομάδας.

ΟΦΗ και ΑΕΛ τιμούν τον Κόμπι Μπράιαντ!

Ο τραγικός θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονης κόρης του Τζιάνα και επτά ακόμα ατόμων, έχει συγκλονίσει εύλογα την υφήλιο και φυσικά άπαντες εδώ στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής προς τον τεράστιο πρώην αθλητή των Λος Άντζελες Λέικερς, ο ΟΦΗ και η ΑΕΛ αποφάσισαν από κοινού να προχωρήσουν σε μια ιδιαίτερη κίνηση κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου μεταξύ τους αγώνα (1/2, 17.15) στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ειδικότερα, οι δύο ομάδες αποφάσισαν να «παγώσουν» το χρόνο στα πρώτα 24 δευτερόλεπτα του αγώνα, σταματώντας το παιχνίδι.

Παράλληλα, στο μάτριξ του γηπέδου θα παίξει ένα βίντεο με αντίστροφη μέτρηση 24 δευτερολέπτων, ως φόρος τιμής για τη φανέλα με το νούμερο 24 που φορούσε ο Μπράιαντ.

Με Μαρινάκη και Βίκτορ

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (31/1) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου (1/2) με την ΑΕΛ.

Ο Νίκος Μαρινάκης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Σίμου για το ματς με την ομάδα της Λάρισας. Ο Βαγιεμπά Σακόρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στην αποστολή για το ματς συμπεριλήφθηκαν οι εξής:

Σωτηρίου, Γουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Μπράουν, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Βίκτορ, Μεγιάδο, Νέιρα, Στάικος, Ναμπί, Σόουζα, Σεμέντο, Τσιλιανίδης, Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Μάνος.