Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Χασάν, εκτός ο Λάζαρος

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στο παιχνίδι με τη Ξάνθη 22 ποδοσφαιριστές και ανάμεσα τους βρίσκεται ο Χασάν. Εκτός έμεινε ο Λάζαρος.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Χασάν, εκτός ο Λάζαρος

Μεταγραφές και νομικά θέματα έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του παιχνίδι και μάλιστα με τη Ξάνθη. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Θράκης με μοναδικό στόχο την επιστροφή τους στις επιτυχίες μετά το 0-0 του ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Ξάνθη ολοκληρώθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή στην οποία έχει συμπεριλάβει 22 ποδοσφαιριστές. Σε αυτούς συμπεριέλαβε τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος ανακοινώθηκε την Τετάρτη και αμέσως μπήκε στην αποστολή.

Εκτός αποστολής, πάντως έμεινε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ατομικό έκανε και ο Μπρούνο.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Μπα, Γκασπάρ, Σισέ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί, Σουντανί.