Ολυμπιακός: Ο Κασάμι ψάχνει το «restart»

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι πολύ κοντά στο να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού μετά από 2,5 χρόνια, έχοντας κάνει το «αγροτικό» του στη Σιόν της Ελβετίας.

Ολυμπιακός: Ο Κασάμι ψάχνει το «restart»

Ο Παϊτίμ Κασάμι ετοιμάζεται να αποτελέσει ένα από τα τελευταία δύο «χτυπήματα» του Ολυμπιακού την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Ελβετός έχει έρθει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και είναι σε πολύ καλό δρόμο και οι συζητήσεις με τη Σιόν, έτσι ώστε να κλείσει το κενό που προέκυψε μετά την αποχώρηση του Μπενζιά για την Ντιζόν.

Ο Κασάμι είχε αποχωρήσει την τελευταία μέρα του Αυγούστου του 2017. Είχε μείνει ελεύθερος, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Μπέσνικ Χάσι και κατ’ επέκταση από τους ανθρώπους που ήταν δίπλα στον Κοσοβάρο τεχνικό. Όχι λόγω της ποιότητάς του, αλλά λόγω της νοοτροπίας του.

Ο Παϊτίμ «σφύζει» από ποιότητα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Δεν μπορεί άλλωστε να είναι τυχαία και η μανατζερική «μεταγραφή» του. Από τον «μάγο» Μίνο Ραϊόλα βρίσκεται πλέον υπό τη «σκέπη» του «χρυσοδάκτυλου» Ζόρζε Μέντες. Προφανώς, ο Μέντες για να τον έβαλε στο πελατολόγιό του, «κάτι» θα είδε. Ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης δεν επιλέγει τυχαία τους ποδοσφαιριστές που θέλει να ελέγχει.

Ο Κασάμι λοιπόν βρίσκεται μία ανάσα από την επιστροφή του στον Πειραιά μετά από 2,5 χρόνια «αγροτικού» στη Σιόν της Ελβετίας. Κακά τα ψέματα, η αξία του Ελβετού δεν είναι για την Σιόν και για αυτό το λόγο χαρακτηρίζουμε ως «αγροτικό» την παρουσία του στην εν λόγω ομάδα που είναι 8η στον βαθμολογικό πίνακα σε σύνολο 10 συμμετεχόντων στην ελβετική Super League.

Τη σεζόν 2017-18 είχε 6 γκολ και 4 ασίστ σε 26 παιχνίδια. Τη σεζόν 2018-19 είχε 11 γκολ και 8 ασίστ σε 38 ματς. Φέτος οι αριθμοί του είναι καλύτεροι: Έχει 12 γκολ και 2 ασίστ σε 21 αγώνες στο πρώτο μισό της σεζόν. Όπως αντιλαμβάνεστε, θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του και ο Ολυμπιακός είναι η ιδανικότερη επιλογή για ένα «restart». Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, τότε οφείλει να μην κλοτσήσει την ευκαιρία που θα του δοθεί, γιατί τρίτη δεν πρόκειται να του δοθεί από τους «ερυθρόλευκους».