Μαρούπα: «Ο Σαββίδης πήρε την Ξάνθη για να τη σώσει από τους Τούρκους»

H απάντηση της Ειρήνης Μαρούπα στα όσα είπε ο Ηλίας Αρκούδης για τα περί ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη και Ξάνθη.

Μαρούπα: «Ο Σαββίδης πήρε την Ξάνθη για να τη σώσει από τους Τούρκους»

Πριν λίγη ώρα ο Ηλίας Αρκούδης έριξε «βόμβα», καθώς ισχυρίστηκε ότι η Ειρήνη Μαρούπα είπε στα μέλη της ΕΕΑ ότι η Ξάνθη ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση από πλευράς Μαρούπα, η οποία τόνισε ότι πράγματι η Ξάνθη είναι ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, η κίνηση αυτή είχε σκοπό να διαφυλάξει την ακριτική ομάδα από τους Τούρκους!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis FM:

«Ο κ. Αρκούδης με μεγάλη ευκολία εισηγήθηκε την απόφαση να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Εμένα με βρίζουν όλοι οι οπαδοί. Από τον Ολυμπιακό με κατηγορούν ότι πήγα τρεις μέρες για διακοπές στην Ξάνθη. Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές γιατί την πήρε με σκοπό να την σώσει από Τούρκους. Εγώ όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο. Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο. Το δείχνει άλλωστε η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα.

Αυτό που τους τόνισα είναι ότι θα πρέπει να δούμε και τις άλλες καταγγελίες και τα γεγονότα που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια. Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας».