Ολυμπιακός: Θέλει ο Κασάμι, προσπάθεια για Γκεζάλ

Ο Ολυμπιακός έχει πείσει ήδη τον Παϊτίμ Κασάμι για την επιστροφή του, ενώ παρά τις δυσκολίες ελπίζει για τον Ρασίντ Γκεζάλ

Ολυμπιακός: Θέλει ο Κασάμι, προσπάθεια για Γκεζάλ

Τα δύο ονόματα που από το βράδυ της Τετάρτης «παίζουν» δυνατά για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού στο κέντρο (για την κάλυψη της θέσης του Μπενζιά) και στις πτέρυγες (μετά την αποχώρηση του Ποντένσε) είναι αυτά του Παϊτίμ Κασάμι και του Ρασίντ Γκεζάλ. Δύο παίκτες που ήταν γνωστό ότι βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού, αλλά πλέον γίνεται μεθοδική προσπάθεια για την απόκτησή τους.

Ο Κασάμι έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του στον Πειραιά. Ο διεθνής Ελβετός μέσος κάνει πολύ καλή σεζόν με την Σιόν (έχει βάλει 12 γκολ), ενώ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και σίγουρα η ομάδα του θα θέλει κάτι να αποκομίσει στο οικονομικό κομμάτι ώστε να μη χάσει χωρίς όφελος τον παίκτη σε λίγους μήνες.

Ο επίσης 27χρονος Αλγερινός εξτρέμ Γκεζάλ που είναι δανεικός από την Λέστερ στην Φιορεντίνα, αποτελεί διακαή πόθο και στόχο του Ολυμπιακού. Πρόκειται για παίκτη που είχε κάνει μεταγραφή 15 εκ. ευρώ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στην Ιταλία δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και έχει λίγες συμμετοχές στην Φιορεντίνα των πολλών προβλημάτων. Ο Ολυμπιακός αποπειράται να τον αποκτήσει.

Δεν είναι μόνον αυτοί οι στόχοι και αναμένονται άμεσες εξελίξεις στις μεταγραφικές προσθήκες για τον Ολυμπιακό. Η λίστα για την ΟΥΕΦΑ και τα ματς με την Άρσεναλ θα δοθεί την προσεχή Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, με τους Σουντανί και Μπα να θεωρείται βέβαιο ότι θα προστεθούν, ενώ μπορεί να μπει άλλος ένας παίκτης. Κάποιος από τις μεταγραφές; Ο Φορτούνης ή ο Λάζαρος; Δύσκολη η απόφαση για τον Μαρτίνς...