Μαρτίνς: «Δεν υπάρχει καμία διαφάνεια στην Ελλάδα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του.

Μαρτίνς: «Δεν υπάρχει καμία διαφάνεια στην Ελλάδα»

Τα δικαστικά θέματα συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και η προσοχή όλων να έχει στραφεί σε ζητήματα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Το πρωί της Τετάρτης ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε το ίδρυμα «Ελπίδα» και ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για όλα όσα γίνονται και τόνισε πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία διαφάνεια.

«Εμείς θέλουμε να ασχολούμαστε με όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικών χωρών. Αυτή τη στιγμή κάνεις δεν ασχολείται με αυτό. Αυτό δεν αρέσει σε κανέναν που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Από τότε που έχω έρθει στην Ελλάδα είδα πως δεν υπάρχει καμία διαφάνεια, καμία ξεκάθαρη διαδικασία σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο. Εύχομαι να ξεκαθαρίσουν όλα τα ζητήματα γύρω από το εξωαγωνιστικό, κάτι που δεν συμβαίνει ως τώρα και ν' αρχίσουμε ν' ασχολούμαστε με αυτό που πραγματικά αρέσει στον κόσμο, δηλαδή τους αγώνες και το ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.