Η δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην «Ελπίδα» και το μήνυμα του

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε επιταγή στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη κατά την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο ίδρυμα «Ελπίδα».

Η δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην «Ελπίδα» και το μήνυμα του

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη επισκέφθηκε τα παιδιά της «Ελπίδας». Το παρών έδωσε φυσικά ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο επίτιμος πρόεδρος, Σάββας Θεοδωρίδης, διοικητικά στελέχη, ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς, οι συνεργάτες του και όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ολυμπιακός: Με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο ίδρυμα «Ελπίδα» (pics)

Τον Ολυμπιακό υποδέχτηκε η πρόεδρος του σωματείου «Ελπίδα-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία στην τοποθέτηση της τόνισε: «Κάθε χρονιά την ημέρα της επίσκεψής σας ο ενθουσιασμός των μικρών μας ασθενών και των οικογενειών τους αλλά και του προσωπικού και των μελών της ΕΛΠΙΔΑΣ είναι μεγάλος! Η επίσκεψή σας είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τη ζωή του Νοσοκομείου που μας δίνει δύναμη και εκφράζει τη βαθιά ευαισθησία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του κύριου Ευάγγελου Μαρινάκη, των στελεχών και αθλητών, αλλά και ολόκληρου του Πειραιά μέσα από την παρουσία του Δημάρχου κυρίου Γιάννη Μώραλη. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από την καρδιά μου για την πολύτιμη στήριξή σας, για το χαμόγελο και τη λάμψη που φέρνετε στο πρόσωπο των παιδιών και το μήνυμα της συμπαράστασης αλλά και της αγωνιστικότητας που τους μεταφέρετε», ανέφερε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε σήμερα όλοι εδώ για δέκατη συνεχόμενη χρονιά και θέλω να σταθώ σε δύο σημεία. Στην επιτυχία του λειτουργήματος της κυρίας Βαρδινογιάννη και του Συλλόγου «Ελπίδα» προς τα παιδιά με καρκίνο. Φέτος κλείνετε 30 χρόνια και σας εύχομαι να τα εκατοστήσετε και να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό και το ίδιο πάθος έχοντας πάντα επιτυχίες. Στην αρχή, όπως είπατε, ήταν πολύ δύσκολο για τα παιδιά να μπορέσουν να ζήσουν και να γιατρευτούν.

Τώρα έχετε φτάσει στο σημείο τρία στα τέσσερα παιδιά να γίνονται καλά. Και ο στόχος τώρα είναι το τέσσερα στα τέσσερα. Έχουμε κάτι κοινό, γιατί «Ελπίδα» και Ολυμπιακός έχουμε μάθει να είμαστε νικητές, σε κάθε ματς και σε κάθε προπόνηση, στη ζωή μας. Το ίδιο ακριβώς κάνετε και εσείς κάθε μέρα. Φέτος είμαστε αήττητοι στην Ελλάδα και θέλω να σας ευχηθώ και εσείς να φτάσετε σε αυτό το σημείο με τα παιδιά να γιατρεύονται όλα», ήταν τα λόγια του.

Επίσης ο κ. Μαρινάκης διαβεβαίωσε την κα. Βαρδινογιάννη πως τόσο ο Πειραιά όσο και ο Ολυμπιακός θα σταθούν στο πλευρό στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους «Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020» για να τιμήσουν και εκείνοι με όποιο τρόπο μπορούν τη σημαντική αυτή επέτειο. «Για την επέτειο της ναυμαχίας της Σαλαμίνας, κάτι το οποίο έλαβε χώρα λίγο έξω από τον Πειραιά μας, θέλω να σας πω πως θα είμαστε κοντά σας. Αυτή η ναυμαχία άλλαξε την ιστορία του δυτικού κόσμου. Θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, θα είμαστε κοντά σας», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέδωσε στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη μία επιταγή για τη στήριξη του έργου της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων. Από την πλευρά της η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αναγνωρίζοντας τη στήριξη του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη πρόσφερε ένα στεφάνι ελιάς θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον τιμήσει για τη σημαντική συμβολή του στο έργο του συλλόγου «Ελπίδα».