Χουάν Φεράντο: «Ήθελα να πεθάνω»

Ο πρώην προπονητής του Βόλου Χουάν Φεράντο βραβεύτηκε στην αποψινή εκδήλωση του ΠΣΑΠ, ως ο καλύτερος προπονητής της περσινής Football League. Μάλιστα έδωσε το παρών, φορώντας μαύρα γυαλιά, καθώς είναι γνωστό πως έφυγε από τον Βόλο λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε με τα μάτια του.

Χουάν Φεράντο: «Ήθελα να πεθάνω»

Ο Χουάν Φεράντο αν και έχει αποχωρήσει από τον Βόλο, λόγω του προβλήματος με τα μάτια του, ήρθε στη χώρα μας και παρέλαβε στην αποψινή εκδήλωση του ΠΣΑΠ το βραβείο του καλύτερου προπονητή για την περσινή σεζόν στην Football League.

Ο Ισπανός προπονητής σε συνέντευξη του σε ισπανική ιστοσελίδα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του καθώς προσβλήθηκε από ένα βακτήριο, το οποίο επηρέασε την όραση του.

«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Όταν πήγα στο νοσοκομείο στις 8 Δεκεμβρίου, οι γιατροί μου είπαν ότι είχα πάει πολύ αργά και ότι θα έχανα την όρασή μου! Το πρώτο βράδυ στην Λάρισα έσπασα. Ήθελα να πεθάνω. Όλα ήταν μαύρα. Δεν έβλεπα τίποτα» είπε ο Χουάν Φεράντο.

Το θετικό είναι πως ο Φεράντο είναι καλύτερα και κατάφερε να παραβρεθεί στην εκδήλωση και να ευχαριστήσει για την τιμή που του έγινε, φορώντας βέβαια μαύρα γυαλιά.