Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 1-1: Παλικαρίσιο βαθμό οι Αρκάδες (Highlights)

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε και πήρε βαθμό στη Λαμία αν και είχε μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές.

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 1-1: Παλικαρίσιο βαθμό οι Αρκάδες (Highlights)

Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Λαμία και Αστέρα Τρίπολης έπεσε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League. Στο πρώτο ημίχρονο τόσο η Λαμία όσο και ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησαν να φτιάξουν φάσεις και να απειλήσουν.

Οι Αρκάδες είχαν επτά τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο και μόλις μία κατέληξε στην εστία. Τα πολλά και δυνατά μαρκαρίσματα αλλά και η προσήλωση στα μετόπισθεν κυριάρχησαν. Ωστόσο, μια ωραία ενέργεια των επιθετικών της Λαμίας ήταν αρκετή για να αλλάξουν οι ισορροπίες στο 61’. Ο Μπιανκόνι συνδυάστηκε με τον Καραμάνο, πάτησε περιοχή και εκμεταλλευόμενος την κακή συνεννόηση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, πλάσαρε τον Παπαδόπουλο και έκανε το 1-0.

Σαν να μην έφτανε αυτό για το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς, ήρθε η αποβολή του Σουάρεθ (71’) για να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή. Ο Ινγκλέσιας πάντως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Ισπανός μέσος κέρδισε πέναλτι από τον Αντέτζο και ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 90ο λεπτό.

Μικρογραφία

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Σκόρερ: 64’ Μπιανκόνι – 90+1 Ιγκλέσιας

Διαιτητής: Ζαχαριάδης

VAR: Ευαγγέλου και Φωτιάδης

Κίτρινη: 27’ Χαουρέγκι, 32’ Βασιλόγιαννης, 33’ Βαλιέντε, 44’ Βλάχος, 51’ Σουάερθ, 55’ Μαρτίνεθ, 74’ Καραμάνος, 89’ Βάντερσον, 90+6 Σκόνδρας
Κόκκινη: 72’ Σουάρεθ

ΛΑΜΙΑ (4-2-31): Θεωδορόπουλος - Σκαρντοβέλι, Πλιάτσικας (10’ λ.τρ Βύντρα), Αντέτζο, Σκόνδρας - Μπεχαράνο, Δημούτσος,- Ρόμανιτς,Βασιλόγιαννης, Ταϊρόν (60’ Μπιανκόνι) – Καραμάνος (92’ Σασί)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (4-4-2):Παπαδόπουλος –Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Σουάρες, Βλάχος – Βαλιέντε (65’ Ινγκλέσιας), Μουνάφο, Ριέρα, Τασουλής (74’ Αντζουλάς) – Φερνάντεθ, Χαουρέγκι.