Ολυμπιακός: Κρίσιμες ώρες για Κούτρη και Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα θέλει να κάνει δικό της τον Λεονάρντο Κούτρη έως το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό και κινείται έντονα τις τελευταίες ώρες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ολυμπιακός: Κρίσιμες ώρες για Κούτρη και Μαγιόρκα

Έχουμε μπει στις τελευταίες μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και η αγωνία κορυφώνεται κυρίως για τους παίκτες που μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρούμε την παρουσία τους την 1η Φεβρουαρίου στον Ολυμπιακό.

Ένας εξ αυτών είναι ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο 24χρονος αριστερός μπακ είναι στον «αέρα»! Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι θα βρίσκεται στο λιμάνι έως το τέλος της σεζόν. Η Μαγιόρκα πιέζει αρκετά, τον «πολιορκεί» από το καλοκαίρι, είχε φτάσει μάλιστα και μία ανάσα από την απόκτησή του, αλλά κάτι «στράβωσε» την προτελευταία μέρα του Αυγούστου και ο παίκτης παρέμεινε στον Πειραιά.

Ο Κούτρης είναι ψηλά στη λίστα των νησιωτών και οι ώρες που ακολουθούν είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει ούτως ή άλλως έως την Παρασκευή (31/1), με τους Ισπανούς πάντως να είναι αισιόδοξοι ότι ο «Λέο» στο τέλος θα ενισχύσει το ρόστερ τους. Σημειώνουν δε ότι η υπόθεσή του δεν θα φτάσει έως το τέλος της εβδομάδας, αλλά το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (29/1) θα έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό!