ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0: Χειρονομία του Φερέιρα προς την κερκίδα

Ο Αμπέλ Φερέιρα αντέδρασε για τις αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ μετά το ματς με τον Βόλο.

ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0: Χειρονομία του Φερέιρα προς την κερκίδα

Πολύ κακή ήταν η απόδοση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Βόλο και κατάφερε να πάρει τη νίκη με ένα πέναλτι του Βεϊρίνια. Ο κόσμος της ομάδας της Θεσσαλονίκης που βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας είδε τον Βόλο να πιέζει και να ψάχνει ακόμα και το γκολ προκαλώντας ανησυχία στους γηπεδούχους.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμασαν την ομάδα τους σε αρκετές στιγμές του αγώνα και ειδικά όταν έβλεπαν τους Βολιώτες να βγαίνουν με αξιώσεις στην επίθεση και να απειλούν με ισοφάριση. Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα.

Όταν ποδοσφαιριστές και Αμπέλ Φερέιρα κατευθύνθηκαν προς τους οπαδούς για να τους ευχαριστήσουν για τη στήριξη τους εκείνοι ξέσπασαν σε εκ νέου αποδοκιμασίες. Στον Πορτογάλο προπονητή, ωστόσο, δεν άρεσε καθόλου η αντίδραση του κόσμου και δεν δίστασε να το εκφράσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Φερέιρα γύρισε αμέσως την πλάτη του στην κερκίδα και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια. Όπως φάνηκε και τηλεοπτικά ο Πορτογάλος έκανε χειρονομία με το χέρι του με την οποία έδειχνε πως διαφωνούσε με τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0: Με πέναλτι και με γιούχα (vid)

ΠΑΟΚ - Βόλος: Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ έκανε πέναλτι για το 1-0 (vid)