Ατρόμητος:Τραυματισμός πατέρα παίκτη στη Νέα Σμύρνη -Καταγγελία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Έξαλλοι είναι στον Ατρόμητο με τη συμπεριφορά των ΜΑΤ στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Μάλιστα η ΠΑΕ θα προβεί σε καταγγελία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώ όπως αναφέρουν τραυματίστηκε και ο πατέρας του παίκτη της ομάδας, Γιώργου Νταβιώτη.

Ατρόμητος:Τραυματισμός πατέρα παίκτη στη Νέα Σμύρνη -Καταγγελία στο  Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Τα όσα διαδραματίστηκαν στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης στον εκτός έδρας αγώνα του Ατρόμητου με αντίπαλο τον Πανιώνιο, θα έχουν και συνέχεια.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα προβεί σε καταγγελία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την συμπεριφορά των ΜΑΤ ενώ όπως αναφέρουν οι Περιστεριώτες τραυματίστηκε και ο πατέρας του παίκτη της ομάδας, Γιώργου Νταβιώτη.

Του τοποθετήθηκαν πέντε ράμματα στο γήπεδο και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Τραυματίες υπήρξαν κι άλλοι, ευτυχώς λιγότερο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα προβεί σε καταγγελία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την αναίτια επίθεση και προκλητική συμπεριφορά των ΜΑΤ εναντίον των φιλάθλων της ομάδας μας στο γήπεδο Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή μας Γιώργου Νταβιώτη».