Μπουχαλάκης: «Μας αφήνει πικρία το 0-0»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά το 0-0 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ δήλωσε πως υπάρχει πικρία και πως έλειψε από την ομάδα του το γκολ.

Μπουχαλάκης: «Μας αφήνει πικρία το 0-0»

Από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Κρητικός χαφ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στη Nova και παραδέχτηκε πως αφήνει πικρία αυτό το 0-0 και το γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά δεν βρήκε γκολ απέναντι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε:

Για το ντέρμπι:

"Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αν και δεν απειληθήκαμε, επιβάλλαμε το ρυθμό μας στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε φάσεις. Σε αυτά τα παιχνίδια οι καλές ευκαιρίες που θα δημιουργήσεις είναι τρεις - τέσσερις και εμείς τις κάναμε, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Μας αφήνει μια πικρία, καθώς η εικόνα μας ήταν καλύτερη. Το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ.

Κάναμε καλό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλά σημαντικά ματς και αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι, καθώς δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι".

Για το γεγονός ότι πάτησε πολύ στην αντίπαλη περιοχή:

"Η οδηγία μας ήταν να πατήσουμε περιοχή και να έχουμε ουσιαστικά το ρόλο του δεύτερου επιθετικού, αφού ο Βαλμπουενά ήταν στα άκρα. Το κάναμε και είχαμε κάποιες καλές στιγμές".

Για τη συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη στο ντέρμπι:

"Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο Κώστας για την ομάδα μας. Είναι σημαντικό ότι αγωνίστηκε, κυρίως για την ψυχολογία του και μέρα με τη μέρα και όσο θα αποκτά αγωνιστικά λεπτά, θα γίνεται πιο δυνατός. Μόλις επέστρεψε, όμως θα δώσει σύντομα λύσεις στην ομάδα".

Για τις καλές του εμφανίσεις:

"Νιώθω πολύ καλά, έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή και είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να έχει ρυθμό και να παίρνει παιχνίδια. Θέλω να παίρνω προσπάθειες και να δείχνω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις που έχει αυτή η μεγάλη ομάδα. Στόχος μου είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι και αν μπορώ να σκοράρω και να βοηθώ και με αυτόν τον τρόπο τον Ολυμπιακό".