Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μαρτίνς: «Ήμασταν ανώτεροι»

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού αλλά και στην προσπάθεια της ΑΕΚ να χαλάσει το παιχνίδι της ομάδας του. 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μαρτίνς: «Ήμασταν ανώτεροι»

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο δεν μπόρεσε να φύγει με το «διπλό» από το Μαρούσι. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του αλλά και και στη συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μετά την ισοπαλία (0-0) στο ΟΑΚΑ σημείωσε στην κάμερα της Nova: «Μία ομάδα προσπάθησε να εξοντώσει τον Ολυμπιακό κι αυτή ήταν η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος. Παίξαμε καλύτερα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες. Ο αντίπαλος προσπάθησε να απειλήσει με στατικές φάσεις. Στη διάρκεια του αγώνα θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες».

Για την επιστροφή Φορτούνη σε τόσο σπουδαίο ματς: «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Πήραμε βαθμό απέναντι σε μία ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της. Ευχάριστο που επιστρέφει γιατί το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη».