Πανιώνιος - Ατρόμητος 1-0: Ζωντανός με Σταυρόπουλο ο «Ιστορικός» (highlights)

Ο Πανιώνιος ύστερα από οκτώ σερί ήττες στην Super League κέρδισε δίκαια τον Ατρόμητο με 1-0 στη Νέα Σμύρνη. Το χρυσό γκολ ο Δημήτρης Σταυρόπουλος στο 76ο λεπτό με κεφαλιά. Κακή εικόνα από τους Περιστεριώτες.

Πανιώνιος - Ατρόμητος 1-0: Ζωντανός με Σταυρόπουλο ο «Ιστορικός» (highlights)

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά και στο πρώτο τέταρτο είχε τρεις ευκαιρίες για να σκοράρει, απέναντι σε έναν Ατρόμητο που... ξέχασε να μπει στο γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι με το μαχαίρι στα δόντια, αφού μετρούσαν μέχρι σήμερα οκτώ σερί ήττες (!), πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα και έβγαλαν ψυχή, κάτι που τους έλειπε σε αρκετά από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα

Βέβαια το γκολ δεν ερχόταν ενώ μετά το 20’ ο Ατρόμητος που έχει ποιότητα, κράτησε τη μπάλα και τους κινδύνους μακριά από την εστία του Μέγερι αλλά με δυσκολία έφτανε στην αντίπαλη εστία.

Η ουσία είναι πως πήγαμε στο ημίχρονο με τις δυο ομάδες στο 0-0 και εάν ο Εμμανουηλίδης ήταν πιο ουσιαστικός, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε σκοράρει αφού ο εξτρέμ της ομάδας της Νέας Σμύρνης δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Ταλόχα που έγινε και αλλαγή σωστά από τον Παντελίδη στην ανάπαυλα (πέρασε στη θέση του ο Κατράνης).

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Πανιώνιο να «κυνηγάει» το γκολ και τον Ατρόμητο να μην μπορεί να αλλάξει δεύτερη μπαλιά.

Οι γηπεδούχοι στο 60’ άγγιξαν το γκολ με τους Σταυρόπουλο (δοκάρι), Εμμανουηλίδη (σουτ κόρνερ αν και ο διαιτητής έδωσε άουτ) ενώ ένα λεπτό μετά σκόραρε ο Ρέντζας αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ αν και χρειάστηκε ένα πεντάλεπτο για να αποφασίσει ο διαιτητής, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Παρά την ψυχρολουσία, ο Πανιώνιος συνέχισε να πιέζει, ήταν καλύτερος και στο 75’ από μια στημένη μπάλα, ο Σταυρόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 μέσα σε αποθέωση.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πανιώνιος - Ατρόμητος 1-0

Γήπεδο: Νέα Σμύρνη

Σκόρερ: 76’ Σταυρόπουλος

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κάρτες: Βέλλιος, Ντομίνγκες, Χαρίσης, Αραμπούλι, Μανούσος, Κόρμπος, Κιάκος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Κότνικ – Ρέντζας (88’ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (88’ Σαραμαντάς) – Κόρμπος, Κιάκος – Οικονομίδης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (90’ +7’ Δούμτσιος) - Αραμπούλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι - Γκάλο, Στρουγγής, Καχίλα, Ταλόχα (46’ Κατράνης) - Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης – Ούμπιδες (58’ Ανδρούτσος), Μανούσος, Ενσικουλού (73’ Γιακουμάκης) - Βέλλιος