Ο Νικολάου συμβουλεύει τους έφηβους του Ολυμπιακού (vid)

Σήμερα ο ημιτελικός με την Ξάνθη, κόντρα σε Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ στον τελικό αν τα καταφέρουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Νικολάου συμβουλεύει τους έφηβους του Ολυμπιακού (vid)

Στα αποδυτήρια της ομάδας Εφήβων του Ολυμπιακού, στο Ρέντη, βρέθηκε στα μέσα της εβδομάδας ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος ευχήθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές για το Final 4 της Super League Κ17.

Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού έδωσε τις συμβουλές του στους παίκτες της Κ17 και απάντησε στις ερωτήσεις που έγιναν.

Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται στη μάχη του Final-4 Super League K-17 που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο (Γήπεδο Παναιτωλικού) σήμερα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον 1ο ημιτελικό που θα διεξαχθεί σήμερα (17:00, Novasports 2) την Ξάνθη με στόχο το εισιτήριο για τον Τελικό της Τετάρτης (19:00) όπου θ' αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός, που είναι η μοναδική ομάδα που έχει συμμετάσχει και στα 10 Final-4 της SL K-17, έφτασε στο Αγρίνιο το μεσημέρι της Κυριακής και προπονήθηκε στο Κέντρο του Παναιτωλικού. Η Ξάνθη τερμάτισε στην 1η θέση στον 2ο όμιλο. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να προκριθεί στον τελικό, θα είναι ο 8ος της ιστορίας του. Την Ξάνθη ο Ολυμπιακός την έχει συναντήσει σε Final-4 στον ημιτελικό του 2013 όπου την κέρδισε με 4-0, στον τελικό του 2014 όπου και έχασε με 2-1 και στον ημιτελικό του 2016 όπου ηττήθηκε με 1-0.

Δείτε το βίντεο με τον Δημήτρη Νικολάου στα αποδυτήρια της Κ-17.