ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός του Γκερέρο και οι φήμες από την Ισπανία

Σπάνια ο Μιγκέλ Γκερέρο μένει εκτός αποστολής και αυτό συνέβη στον αγώνα με την ΑΕΚ. Η φημολογία από την Ισπανία για το μέλλον του.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός του Γκερέρο και οι φήμες από την Ισπανία

Ο χρόνος συμμετοχής του μπορεί να είναι ελάχιστος, αλλά ο Μιγκέλ Γκερέρο πάντοτε ήταν στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός επιθετικός αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ και είναι η τρίτη φορά τη φετινή σεζόν που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

ΑΕΚ- Ολυμπιακός: Με Ποντένσε στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Συγκεκριμένα η μία φορά που δεν ήταν στον πάγκο ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κράσνονταρ, αλλά είχε ταξιδέψει στη Ρωσία και ένα πρόβλημα τραυματισμού τον κράτησε εκτός. Εκτός είχε μείνει και από το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη, αλλά ήταν τραυματίας.

Τώρα ο Γκερέρο δεν είναι στην αποστολή και αυτό δεν συμβαίνει λόγω τραυματισμού. Έχει μειωθεί αισθητά ο χρόνος συμμετοχής του Ισπανού επιθετικού και όλα δείχνουν ότι θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Στην πατρίδα του έχει φουντώσει η φημολογία πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γκερέρο και ότι πλέον είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ιβηρική Χερσόνησο. Ο αποκλεισμός του από την αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ προφανώς και φέρνει εξελίξεις. Ο Ισπανός, πάντως, ήταν αμίλητος χθες στον Ρέντη, ενώ οι συμπατριώτες του επιμένουν πως έρχονται εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.