ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Λύθηκε ο γρίφος της άμυνας

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε την απόφαση του για το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Ουσεϊνού Μπα και θα καλύψει το κενό του τιμωρημένου Ρούμπεν Σεμέδο.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Λύθηκε ο γρίφος της άμυνας

Με την αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ έλυσε αρκετές απορίες που είχαν δημιουργηθεί σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Μετά την αποβολή του Ρούμπεν Σεμέδο όλο το ενδιαφέρον είχε στραφεί στον ποδοσφαιριστή που θα κάλυπτε το κενό του.

Αβραάμ: «Είμαι πολύ καλά, ο κόουτς αποφασίζει»

Ο 49χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Γιασίν Μεριά και ξεκαθάρισε επί της ουσίας το ποιος θα παίξει δίπλα στον Ουσεϊνού Μπα. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και είναι ο ποδοσφαιριστής που θα πάρει φανέλα βασικού στο μεγάλο ματς με την ΑΕΚ.

Ο έμπειρος στόπερ στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova το μεσημέρι του Σαββάτου δήλωσε πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα αν του το ζητήσει ο προπονητής. Έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και ο Πέδρο Μαρτίνς θα του δώσει φανέλα βασικού.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Παπέ Σισέ, ο οποίος θα είναι μεγάλη έκπληξη αν βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ο Σενεγαλέζος έχει παίξει στα ματς με την Καλαμάτα, αλλά αυτή τη στιγμή δείχνει πίσω για να αγωνιστεί βασικός σε ένα τόσο σημαντικό ματς όπως αυτό με την ΑΕΚ. Σε ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς θα εμπιστευτεί την εμπειρία του Αβραάμ Παπαδόπουλου.