ΟΦΗ: Χωρίς Σίμο στην Ξάνθη - Εκτός οι Μάνος, Σεμέντο

Ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στην Ξάνθη χωρίς τον προπονητή Γιώργο Σίμο. Εκτός αποστολής οι Δημήτρης Μάνος και Λισάντρο Σεμέντο, επιστρέφουν οι Ναμπί και Τσιλιανίδης.

ΟΦΗ: Χωρίς Σίμο στην Ξάνθη - Εκτός οι Μάνος, Σεμέντο

Ο Γιώργος Σίμος δεν θα ταξιδέψει στην Ξάνθη με τον ΟΦΗ για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League 1 που θα διεξαχθεί στα Πηγάδια το μεσημέρι της Κυριακής (26/1, 15:00). Ο προπονητής των Κρητικών ταλαιπωρείται από ίωση και, αφού πρώτα μετέβη στο νοσοκομείο, ο γιατρός του συνέστησε να μείνει κλινήρης στο σπίτι του για τις επόμενες πέντε μέρες.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Δημήτρης Μάνος (ακολούθησε μέρος του προγράμματος), Λισάντρο Σεμέντο (δεν προπονήθηκε λόγω προβλήματος στο μάτι) και Βαγέμπα Σακόρ. Αντιθέτως, στην αποστολή επέστρεψαν οι Αντίλ Ναμπί και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Το πρόγραμμα προπόνησης του Σαββάτου (25/1) περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων, ασκήσεις μεταβάσεων και αντίδρασης και αγωνιστικό παιχνίδι. Μετά το τέλος του, γνωστοποιήθηκε η 19μελής αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Σωτηρίου, Γουάλι, Δερμιτζάκης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Μπράουν, Κοροβέσης, Νάστος, Mεγιάδο, Nέιρα, Στάικος, Ναμπί, Σουρνάκης, Σόουζα, Τσιλιανίδης, Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Νοικοκυράκης.

Η ομάδα της Κρήτης θα αναχωρήσει 11:25 το πρωί του Σαββάτου (25/1) από το Ηράκλειο, μέσω Αθηνών, με προορισμό την Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα μεταβεί στην Ξάνθη, ενώ το βράδυ της Κυριακής (26/1, 20:00) θα αναχωρήσει από την Καβάλα και πάλι με ενδιάμεσο σταθμό της Αθήνα με προορισμό το Ηράκλειο.