Ολυμπιακός: «Δευτέρα-Τρίτη τελειώνουμε με τον Μπενζιά»

Ο Γιασίν Μπενζιά είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ντιζόν για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: «Δευτέρα-Τρίτη τελειώνουμε με τον Μπενζιά»

Ένα-ένα τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού θα αρχίσουν να κλείνουν. Προέχει το παιχνίδι με την ΑΕΚ και στη συνέχεια όλα τα ζητήματα θα μπουν σε μία σειρά.

Ένα από αυτά είναι και η διαφαινόμενη μετακίνηση του Γιασίν Μπενζιά στη Ντιζόν. Μέσα στην εβδομάδα ήρθε στην Αθήνα ο μάνατζερ του ο οποίος έκανε επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και έφυγε.

Ακόμα μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί κάτι, αλλά ο Μπενζιά θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Την ερχόμενη εβδομάδα, μάλιστα αναμένεται να έχει φύγει από τη χώρα μας.

Το θέμα επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Ντιζόν, Ολιβιέ Ντελκούρ, ο οποίος μίλησε γαλλικά Μέσα και τόνισε: «Είμαστε σε συζητήσεις για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ενδιαφερόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Είναι πολύ καλός παίκτης που θέλει να έρθει εδώ και που δεν παίζει αρκετά στον Ολυμπιακό. Πρέπει να συμφωνήσουμε με τη Λιλ, με την οποία έχει ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο. Πιστεύω ότι τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα βρίσκεται στη Ντιζόν», είπε χαρακτηριστικά.