«Μάχη» Αβραάμ – Μεριά για μία θέση με ΑΕΚ!

Ο Παπαδόπουλος και ο Μεριά θα παλέψουν για να βρεθούν στο πλευρό του Μπα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Αουτσάιντερ ο Σισέ.

«Μάχη» Αβραάμ – Μεριά για μία θέση με ΑΕΚ!

Η αποβολή του Σεμέδο στο Ηράκλειο προκάλεσε πλήρη ανατροπή πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (26/1, 19.30). Η… γκάφα του Πορτογάλου στόπερ αναγκάζει τον κόουτς να δει τις υπόλοιπες λύσεις που έχει στα χέρια του για τον παρτενέρ του Ουσεϊνού Μπα και η πραγματικότητα είναι ότι ο Σεμέδο τού προκάλεσε «πονοκέφαλο».

Οι λύσεις είναι συγκεκριμένες: Αβραάμ, Σισέ και Μεριά. Ένας Μεριά που να θυμίσουμε ότι μετά το τραγικό του λάθος στο παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο, έχει μπει στον «πάγο». Έπαιξε υποχρεωτικά στον «τελικό» με τον Ερυθρό Αστέρα, αγωνίστηκε και με την Καλαμάτα και στα ματς πρωταθλήματος ήταν συνεχώς μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Ο Τυνήσιος στόπερ λοιπόν έχει τις πιθανότητές του να βρεθεί από το… πουθενά στο αρχικό σχήμα και να βρεθεί στο πλευρό του Μπα. Ουσιαστικά, θα παλέψει με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για να καλυφθεί το κενό του Σεμέδο.

Ο Σισέ από την πλευρά του προέρχεται από μακρά απουσία και τα λεπτά συμμετοχής που πήρε με την Καλαμάτα, δεν σημαίνει κιόλας ότι θα βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας για να παίξει ξαφνικά σε ένα ντέρμπι και σε έναν τόσο υψηλών απαιτήσεων αγώνα.

Ο Μαρτίνς πάντως δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Στη σαββατιάτικη προπόνηση (25/1) ίσως δοκιμάσει κάποια πράγματα και «αποκαλύψει» ένα μέρος των σκέψεών του για το ποιον θα τοποθετήσει δίπλα στον Μπα. Σε πρώτη φάση οι Μεριά και Αβραάμ δείχνουν να βρίσκονται ένα «κλικ» πιο μπροστά από τον Σισέ, ο οποίος για την ώρα εμφανίζεται ως αουτσάιντερ. Μένει να φανεί αν ο Αφρικανός θα φέρει τα πάνω-κάτω στα… προγνωστικά!