Ολυμπιακός σε Νάπολι: «Πουλάμε τον Ποντένσε, παγώνουμε του Τσιμίκα»

Τα ιταλικά Μέσα αποκαλύπτουν πως ο Ολυμπιακός το ξέκοψε στη Νάπολι για τον Τσιμίκα λόγω της πώλησης του Ποντένσε.

Ολυμπιακός σε Νάπολι: «Πουλάμε τον Ποντένσε, παγώνουμε του Τσιμίκα»

Η Γουλβς βγάζει ένα πολύ μεγάλο ποσό από το ταμείο της για να κάνει δικό της τον Ντανιέλ Ποντένσε. Οι «λύκοι» είναι έτοιμοι να πληρώσουν 30.000.000€ στον Ολυμπιακό για να ντύσουν στα «κιτρινόμαυρα» τον ποδοσφαιριστή.

Τη στιγμή που εμφανίστηκε η Γουλβς για τον Ποντένσε, υπήρχε η πίεση της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα. Μάλιστα εκείνες τις ημέρες εμφανιζόταν σχεδόν σίγουρη η μετακίνηση του «Τσίμι» στον ιταλικό νότο. Τώρα το θέμα δεν είναι τόσο απλό, αφού στον Ολυμπιακό δίνουν προτεραιότητα στην πώληση του Πορτογάλου εξτρέμ.

Poll: Ποιους θα βάζατε στόπερ στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός;

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα η διοίκηση του Ολυμπιακού μετέφερε στην αντίστοιχη της Νάπολι πως «είμαστε έτοιμοι να πουλήσουμε τον Ποντένσε στη Γουλβς. Παγώνουμε τις συζητήσεις για τον Τσιμίκα», αναφέρουν οι Ιταλοί.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι γείτονες στη Νάπολι ενημερώθηκαν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να δώσει και δεύτερο βασικό του ποδοσφαιριστή, διότι δεν θέλουν να αποδυναμώσουν την ομάδα τους. Αν λάβουμε υπόψη μας όσα γράφουν στην Ιταλία το θέμα του Τσιμίκα αυτή τη στιγμή μπαίνει στο… ψυγείο, αφού ο Ποντένσε είναι έτοιμος για την Αγγλία.

Έτσι κι αλλιώς η μεταγραφή του «Τσίμι» στη Νάπολι ήταν περίπλοκη και θα έπρεπε να φύγει ο Γκουλάμ για να γίνει. Προς το παρόν ο Ολυμπιακός μοιάζει να το έχει ξεκόψει στους Ιταλούς.