Άρης: Δικαίωση από το διαιτητικό δικαστήριο, παίζει ο Ντουρμισάι

Δεκτή έγινε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Άρης κατά της απόφασης ανάκλησης του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι από την επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών.

Άρης: Δικαίωση από το διαιτητικό δικαστήριο, παίζει ο Ντουρμισάι

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του Άρη κατά της απόφασης ανάκλησης του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι από την επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών.

Το ανώτατο αθλητικό δικαιοδοτικό όργανο δέχτηκε ότι η νέα ΠΑΕ Άρης είναι ένα καινούργιο νομικό πρόσωπο και ότι δεν αποτελεί συνέχεια της παλιάς εταιρίας που τελεί υπό εκκαθάριση.

Υπέρ της προσφυγής του Άρη τάχθηκε και με παρέμβασή της και η ΕΠΟ μέσω του νομικού της εκπροσώπου Βασίλη Σαράκη, που υποστήριξε ότι οι οφειλές στον Ντιόγο Σιστόν, για τις οποίες επιβλήθηκε από την FIFA απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη, αφορούν μία άλλη νομική οντότητα.

Αντιθέτως, η παρέμβαση που ασκήθηκε κατά του Άρη από τον Γιώργο Παναγόπουλο, για λογαριασμό πέντε πρώην ποδοσφαιριστών των «κιτρίνων» κρίθηκε ως απαράδεκτη από το δικαστήριο, με τον ίδιο να αποβάλλεται από την αίθουσα.

Η απόφαση που την Παρασκευή (24/1) θα σταλεί μεταφρασμένη στη FIFA αλλάζει τα δεδομένα στο ζήτημα ban και παρέχει το δικαίωμα στον Άρη να προσφύγει στην παγκόσμια ομοσπονδία μα αίτημα την αναψηλάφηση της υπόθεσης.