Η σιγουριά στη Νάπολι για Γκουλάμ και Τσιμίκα!

Τι λένε στη Νάπολι για Γκουλάμ και Τσιμίκα  - Ο Αλγερινός μπακ των «παρτενοπέι» ακόμα κάνει προπονήσεις στον ιταλικό Νότο, αλλά στη διοίκηση πιστεύουν ότι στο τέλος θα τον ξεφορτωθεί για να ανοίξει ο δρόμος για τον 24χρονο μπακ του Ολυμπιακού.

Η σιγουριά στη Νάπολι για Γκουλάμ και Τσιμίκα!

Το θέμα του Τσιμίκα με τη Νάπολι δεν έχει «κολλήσει». Απλώς βρίσκεται σε διαδικασία αναμονής… Ο 24χρονος μπακ του Ολυμπιακού εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα των «παρτενοπέι» και κατ’ επέκταση στον «αέρα» για το αν θα βρίσκεται στο λιμάνι ή όχι την 1η Φεβρουαρίου.

Η υπόθεση είναι σε πλήρη εξάρτηση με το αν θα φύγει ο Γκουλάμ ή όχι. Αν ο Αλγερινός μπακ παραμείνει στον ιταλικό Νότο, τότε οι οπαδοί της Νάπολι δεν θα δουν τον Τσιμίκα με τα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας. Αν πωληθεί ο Γκουλάμ, τότε ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει τον Έλληνα μπακ που τη φετινή σεζόν βγάζει μάτια με τις εμφανίσεις του.

Τι λένε λοιπόν οι τελευταίες πληροφορίες από τη Νάπολη; Τι συμβαίνει με τον Γκουλάμ και τη Μαρσέιγ; Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι ο Γκουλάμ δεν θα συνεχίσει! Ότι έχει ενεργοποιηθεί ο Ζόρζε Μέντες σε τέτοιο βαθμό για να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του Αλγερινού στο γαλλικό πρωτάθλημα, που πιστεύουν ότι θα είναι τεράστια έκπληξη αν ο Γκουλάμ συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν στο «Σαν Πάολο».

Σαν να μην ξέρει τι θέλει...

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι ο Γκουλάμ βγάζει μία εικόνα προς τα έξω σαν να μην ξέρει τι θέλει. Τη μία μέρα αφήνει να εννοηθεί ότι δεν τον σηκώνει το κλίμα στην Ιταλία, την άλλη ότι θέλει να βάλει όλες του τις δυνάμεις για να βγάλει τη Νάπολι από τη δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται στη Serie A.

Εν κατακλείδι, η υπόθεση του Τσιμίκα είναι ορθάνοικτη και όλα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη εβδομάδα, καθώς έως το ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν πρόκειται να συμβεί το παραμικρό. Από την Ιταλία πηγάζει μια σιγουριά ότι στο τέλος θα γίνει αυτό που θέλει η διοίκηση. Και ποιο είναι αυτό; Να πάρουν τον Τσιμίκα! Μόνο που για να τον πάρουν θα πρέπει να «ματώσουν» οικονομικά και δεν ξέρουμε πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι «παρτενοπέι».