Ολυμπιακός: «Το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχισθεί»

Ανακοίνωση για τον αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ, στον οποίο χάλασε το VAR στη φάση του γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: «Το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχισθεί»

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση για τα όσα τραγελαφικά είδαμε στη Λαμία, εκεί όπου το VAR χάλασε στη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ στο οποίο ο Μάτος φαίνεται να είναι σε θέση οφσάιντ.

Tι είπε ο Κάκος για το γκολ του Μάτος στη Λαμία (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

«Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.

Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό

Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Λαμία: «Το VAR κόλλησε εντελώς τυχαία!»

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας