H «κάψα» της Ντιζόν με τον Μπενζιά να τον αποκτήσει τώρα!

Ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Στεφάν Ζομπάρ μίλησε για τον Αλγερινό χαφ του Ολυμπιακού και για τη σοβαρή πιθανότητα να επιστρέψει στο Σαμπιονά.

H «κάψα» της Ντιζόν με τον Μπενζιά να τον αποκτήσει τώρα!

Η Ντιζόν έχει… καψουρευτεί τον Γιασίν Μπενζιά. Αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή που προέκυψαν οι πληροφορίες ότι γλυκοκοιτάζει τον Αλγερινό χαφ. Αμέσως, κατέθεσε την πρότασή της στη Λιλ για να διακοπεί ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό, εν συνεχεία απευθύνθηκε και στην πλευρά του ποδοσφαιριστή για να τον δελεάσει προσφέροντάς του ως εγγύηση ότι θα παίζει βασικός και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Στεφάν Ζομπάρ άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να μην γίνει τώρα η μεταγραφή (σ.σ. κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες πάντως), αλλά εξήγησε το πόσο πολύ θέλει τον παίκτη να τον έχει στα χέρια του.

«Ναι, είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον μας. Ψάχνουμε τέτοιον τύπο παίκτη. Αν δεν μπορέσουμε να προλάβουμε να κάνουμε την μεταγραφή, θα περιμένουμε το καλοκαίρι. Για τον Μπενζιά έχουμε θετικές ενδείξεις και ότι μπορεί να γίνει αυτή η μεταγραφή. Ο παίκτης δείχνει να είναι θετικός να έρθει σε εμάς όμως θα πρέπει να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή έως το τέλος της χειμερινής περιόδου για να μιλήσουμε επίσημα», είπε χαρακτηριστικά ο Ζομπάρ.

Ο Μπενζιά που ακόμα κάνει θεραπείες για να ξεπεράσει τη θλάση του, μόνο αρνητικός δεν δείχνει στο ενδεχόμενο να πάει στη Ντιζόν, ενώ και ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να του φράξει το δρόμο για επιστροφή στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οπότε, εκτός απροόπτου ο Αλγερινός θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν…