Ο Πανιώνιος 2-0 τον Λεβαδειακό: Γκολ και θέαμα στη Ν. Σμύρνη (vid)

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Πανιώνιος επιβλήθηκε κόντρα στον Λεβαδειακό με 2-0.

Ο Πανιώνιος 2-0 τον Λεβαδειακό: Γκολ και θέαμα στη Ν. Σμύρνη (vid)

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς με λίγο κόσμο στο γήπεδο, ο Πανιώνιος προσέφερε θέαμα και γκολ, επικρατώντας με 2-0 του Λεβαδειακού. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του παιχνιδιού είναι η επικείμενη μετακίνηση του προπονητή των φιλοξενούμενων Ζοσέ Ανιγκό, στον κυανέρυθρο πάγκο στη θέση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μετά από μια φάση διαρκείας στα καρέ του Λεβαδειακού στο 16' με κεφαλιά εξ επαφής του Μπανανά. Στο 53' ο Γεσίλ διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 2-0. Οι Βοιωτοί πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος του σκορ.

Ο Πανιώνιοολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 40 βαθμούς στην 7η θέση, ενώ ο Λεβαδειακός έμεινε στους 34 και ισοβάθμησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πάντως, για τους Βοιωτούς ήταν μια επιτυχημένη σεζόν.

Μικρογραφία

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Νέας Σμύρνης

ΓΚΟΛ: Μπανανά 16', Γεσίλ 53'

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Τσαμούρης

ΚΑΡΤΕΣ: Αμαράλ, Σαβαντογκό 71'

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Ουάσινγκτον, Μακρύλλος (64' Οικονομίδης), Βουκελάτος (84' Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς (88' Πινιώτης), Γεσίλ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Φαβάρο, Τριποτσέρης, Νίκας (71' Σαβαντογκό), Καραχάλιος, Ζαραδούκας, Καλτσάς, Νουάνκο, Σουμπίνιο (80' Καθάριος), Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι (88' Ιωαννίδης)

Για τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης πατήστε ΕΔΩ