ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-1: Μόνος στα αποδυτήρια και μετανιωμένος ο Σεμέδο

Οι αντιδράσεις του Ρούμπεν Σεμέδο όταν οι σφυγμοί από την ένταση έπεσαν. Δεν ήθελε να μιλήσει σε άνθρωπο ο Πορτογάλος, ποιος τον πλησίασε.

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-1: Μόνος στα αποδυτήρια και μετανιωμένος ο Σεμέδο

Αρνητικός πρωταγωνιστής έγινε ο Ρούμπεν Σεμέδο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος στόπερ μετά το τέλος του αγώνα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή, Μανούχου, αφού έριξε στο έδαφος ένα ball boy στην προσπάθεια του να του πάρει τη μπάλα. Αυτή η αντίδραση του Σεμέδο πυροδότησε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά κόστισε στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού την αποβολή και φυσικά τη συμμετοχή του στον αγώνα με την ΑΕΚ.

VIDEO: Η ενέργεια του Σεμέδο και η αποβολή του!

Ο Σεμέδο ήταν εκτός εαυτού μετά την αποβολή του. Διαμαρτύρονταν έντονα προς τον ρέφερι και με δυσκολία μπορούσαν να τον συγκρατήσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Το συγκεκριμένο περιστατικό μονοπώλησε το ενδιαφέρον μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ. Mε δυσκολία τον κρατούσε ο Καρεμπέ, αλλά ο Πορτογάλος τον παρέσυρε στο διάβα του...

Οπαδοί του ΟΦΗ «την έπεσαν» σε πατέρα και γιο, επειδή ζήτησαν και πήραν τη φανέλα του Σεμέδο! (pics)

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός που έχει βγάλει τη μπαλιά στο γκολ του Ολυμπιακού έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής και όταν οι σφυγμοί έπεσαν είδε τα πράγματα με άλλο μάτι. Μερικά λεπτά μετά το περιστατικό και αφού ηρέμησε ο Σεμέδο απομονώθηκε στα αποδυτήρια.

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-1: Τα highlights της αναμέτρησης (vid)

Επέλεξε να μείνει μόνος του μακριά απ’ όλους και χωρίς να θέλει να μιλήσει με κανέναν. Μόνο ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μία μικρή κουβέντα μαζί του και ο ποδοσφαιριστής καθόταν μόνος του μακριά απ’ όλους και χωρίς καμία απολύτως διάθεση να μιλήσει με κανέναν.

Έδειχνε να είναι μετανιωμένος, έχοντας αντιληφθεί τι είχε συμβεί μερικά λεπτά. Κατάλαβε το λάθος του και δεν ήθελε κανένας να τον πλησιάσει. Ήταν οι στιγμές που προτιμούσε να μείνει μόνος του και να σκεφτεί όλα όσα είχαν συμβεί.

Ο Σεμέδο την είχε πατήσει για έναν ανεξήγητο λόγο και χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό. Ο ίδιος μπορεί να έχει παράπονα για την πρώτη κίτρινη κάρτα που δέχεται πως είναι αυστηρή, όμως κατάλαβε πως αυτό που έκανε μετά το τέλος του αγώνα έχει επιπτώσεις στην ομάδα του ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα με την ΑΕΚ.

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-1: Αποβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Σεμέδο, χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ (vid)