Οπαδοί του ΟΦΗ «την έπεσαν» σε πατέρα και γιο, επειδή ζήτησαν και πήραν τη φανέλα του Σεμέδο! (pics)

Μάρτυρες ενός τραγελαφικού γεγονότος έγιναν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (22/1) στο "Γεντί Κουλέ" για το παιχνίδι ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-1, όταν ένα παιδάκι πήρε τη φανέλα  του Σεμέδο και προπηλακίστηκε, τόσο αυτό, όσο και ο πατέρας του.

Οπαδοί του ΟΦΗ «την έπεσαν» σε πατέρα και γιο, επειδή ζήτησαν και πήραν τη φανέλα του Σεμέδο! (pics)

Διαβάστε τι έγινε μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ - Ολυμπιακός, που αποδεικνύει ότι στα ελληνικά γήπεδα ανθεί η τυφλή οπαδική βία. Βία, που δεν υπολογίζει ούτε χρώματα, ούτε ηλικίες...

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 0-1: Αποβλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Σεμέδο, χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ (vid)

Το παρακάτω περιστατικό έγινε στην εξέδρα, όπου φιλοξενούνταν οι οπαδοί του ΟΦΗ...

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος παίκτης του ΟΦΗ, Ρικάρντο Βαζ, ζήτησε και πήρε τη φανέλα του συμπατριώτη του, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος δευτερόλεπτα πριν ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με το ball boy.

[Αν δείτε προσεκτικά, τη στιγμή της αποβολής του, ο Σεμέδο δεν φοράει τη φανέλα του]

Ο Ρικάρντο Βαζ, πήρε τη φανέλα και την έδωσε σε έναν πιτσιρικά, ο οποίος προφανώς του την είχε ζητήσει πριν από το παιχνίδι. Ο πιτσιρικάς καθόταν μαζί με τον πατέρα του στην εξέδρα των οπαδών του ΟΦΗ, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν το γεγονός "την έπεσαν" σε πατέρα και γιο. Προπηλάκισαν και χτύπησαν τον πατέρα, ο οποίος πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσει από το μένος του, ενώ έριξαν μέσα στο γήπεδο και τον πιτσιρικά, ο οποίος βλέποντας το απίστευτο σκηνικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του, έβαλε τα κλάματα!

VIDEO: Η ενέργεια του Σεμέδο και η αποβολή του!

Οι Κριστιάν Καρεμπέ και Κώστας Τσιμίκας είδαν το περιστατικό και έσπευσαν στο σημείο. Ο Γάλλος απευθύνθηκε με έντονο και επικριτικό τρόπο στους οπαδούς του ΟΦΗ, ενώ ο αμυντικός του Ολυμπιακού (μαζί με 3-4 παίκτες του ΟΦΗ: Κουτρουμπής, Κοροβέσης, Γιαννούλης), πήρε υπό την προστασία του το παιδί, χαρίζοντάς του και τη δική του φανέλα! Μάλιστα, τον συνόδευσε μέχρι την έξοδο.

Παιδί και πατέρας αποχώρησαν ευτυχισμένοι για τη φανέλα, αλλά απογοητευμένοι που έγιναν θύματα του τυφλού οπαδισμού...