Μπα: «Παράδειγμα για όλους μας ο Σεμέδο»

Ο Ουσεϊνού Μπα χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και αναφέρθηκε στην αποβολή του Σεμέδο.

Μπα: «Παράδειγμα για όλους μας ο Σεμέδο»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός μετά το τέλος του αγώνα με τους Κρητικούς μίλησε στη Nova και στάθηκε στη σημασία αυτής της νίκης λέγοντας: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Ήμασταν αποφασισμένοι, όμως και είχαμε μιλήσει και είχαμε πει πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε ο Μπα και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια. Είναι σημαντικό να παίρνεις νίκες εκτός έδρας και ειδικά σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο και ένα τέτοιο γήπεδο. Για εμάς είναι πολύ σημαντική νίκη».

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός σχολιάζοντας τα νεύρα που υπάρχουν στην ομάδα και την αποβολή του Ρούμπεν Σεμέδο είπε: «Το προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε με έναν αντίπαλο με πολύ ποιότητα και για μερικά λεπτά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Το σημερινό παιχνίδι ήταν διαφορετικό και πολύ δύσκολο. Ο Σεμέδο δεν θέλει να κάνει κακό ούτε στην ομάδα, ούτε σε κανέναν. Είναι δύσκολο να παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι λογικό να υπάρχει ένας εκνευρισμός, αλλά είμαστε άνθρωποι», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Δυστυχώς θα παίξουμε χωρίς τον Σεμέδο και ταιριάζω πολύ μαζί του. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στην ομάδα και πολύ σημαντικοί και καλοί παίκτες. Όποιος και να πάρει τη θέση του θα μπορέσει να ανταπεξέλθει», ήταν τα λόγια του κλείνοντας είπε: «Δεν έχω δει τι έχει συμβεί. Έχω δει μόνο ότι δέχτηκε κίτρινη κάρτα. Είναι κρίμα γιατί αποτελεί παράδειγμα για εμάς τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου».

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.