Ανιγκό έρχεται, Γρηγορίου φεύγει

Ο τεχνικός του Πανιωνίου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον πάγκο των «κυανέρυθρων».

 

Ανιγκό έρχεται, Γρηγορίου φεύγει
Eurokinissi

Ο κόουτς της ομάδας της Νέας Σμύρνης είπε ότι η απόφαση είχε παρθεί εδώ και περίπου ένα μήνα και όπως επεσήμανε η απόφαση πάρθηκε από κοινού με τη διοίκηση.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου: «Εχει παρθεί μια απόφαση εδώ και ένα μήνα, θα το ανακοινώσω και μετά στη συνέντευξη Τύπου. Του χρόνου δεν θα είμαι στον πάγκο του Πανιωνίου και είναι μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού».

Μάλιστα φημολογείται ότι ο Γρηγορίου είχε συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση του Άρη για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, αλλά οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης απαίτησαν ένα "μεγαλύτερο όνομα" για τον πάγκο της ομάδας τους και έτσι ο Καρυπίδης "σκανάρει" προπονητές από την Πορτογαλία.

Υποψήφιος για αντικαταστάτης του Γρηγορίου είναι ο Ζοζέ Ανιγκό. Ο Γάλλος προπονητής του Λεβαδειακού, στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση για το μέλλον του, ωστόσο στην ποδοσφαιρική "πιάτσα" η ...μετακόμιση του στη Νέα Σμύρνη θεωρείται σίγουρη.