ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ο,τι κι αν γίνει, o Κούγιας θα μείνει στην ΑΕΛ σε όλη του τη ζωή»


Νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, η διοίκηση της ΑΕΛ ξεκαθάρισε πως «αφού κατάλαβαν επιτέλους ότι ο κ. Κούγιας ό,τι κι αν γίνει θα μείνει στην ΑΕΛ σε όλη του τη ζωή, έχουν στοχεύσει τώρα τον προπονητή κ. Γρηγορίου».

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Ο,τι κι αν γίνει, o Κούγιας θα μείνει στην ΑΕΛ σε όλη του τη ζωή»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Παρακολουθούμε τους δύο πρώην εκπρόσωπους τύπου της ιδιοκτησίας Πηλαδάκη στο γνωστό πατάρι και τη στεναχώρια τους γιατί δεν χάσαμε.

Ειδικά ο ένας με την τρυφερή φωνούλα, εκπρόσωπος τύπου σε εκείνη την περίοδο των τρυφερών φωνών, που ωραιοποιούσε μαζί με τον άλλον τον Τζουκ Μπόξ, ό,τι στραβό συνέβαινε εκείνη την περίοδο και που σωζόταν με χαρισματικά αποτελέσματα – δώρα Κόκκαλη, λόγω της στενής φιλίας με τον Πέτρο, έχει ξεφύγει τελείως.

Αφού κατάλαβαν επιτέλους ότι ο κ. Κούγιας ό,τι κι αν γίνει θα μείνει στην ΑΕΛ σε όλη του τη ζωή, έχουν στοχεύσει τώρα τον προπονητή κ. Γρηγορίου.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα πιάσετε από αύριο δουλειά στον Παναιτωλικό με τα τόσα κομπλιμέντα για την ομάδα που έχει 10 βαθμούς και αμέσως μετά θα πιάσετε δουλειά ως εκπρόσωποι τύπου του Δώνη.

Όμως θα καταλάβετε μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος ότι έχετε τελειώσει και σας ακούνε μόνο κάποιοι επίσης τελειωμένοι σαν εσάς.

Πλέον όλο αυτό το αρρωστημένο του Λυράκη και της υπόλοιπης παρέας σας έχει τελειώσει».