ΠΑΕ ΑΕΛ: Απαγόρευση αναμετάδοσης των εντός έδρας αγώνων σε ραδιοφωνικό σταθμό

Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε σήμερα πως με απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια απαγορεύεται η αναμετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.

ΠΑΕ ΑΕΛ: Απαγόρευση αναμετάδοσης των εντός έδρας αγώνων σε ραδιοφωνικό σταθμό

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί ότι με προσωπική απόφαση του κ. Κούγια απαγόρευσε την αναμετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΛ σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας, ο οποίος με την ανοχή της ΠΑΕ μετέδιδε τους αγώνες.

Η μοναδική αιτία είναι η ακραία δυσφημιστική συμπεριφορά 3 παραγωγών του εν λόγω σταθμού στις εκπομπές τους εις βάρος του μεγαλομετόχου, της διοικήσεως, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, για τους οποίους ουδέποτε έχουν μια θετική κρίση, έχουν δε αποκλείσει τον μεγαλομέτοχο από όλες τις εκπομπές του σταθμού για να εκφράσει τις απόψεις του.

Όπως είναι γνωστό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει υποβάλει κατά του σταθμού και των εν λόγω παραγωγών μήνυση για εκβίαση, συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση για 5 εκπομπές του σταθμού που έχουν απομαγνητοφωνηθεί και εκκρεμεί και αγωγή για αποζημίωση του κ. Κούγια στο Πρωτοδικείο Λάρισας για το περιεχόμενο αυτών των εκπομπών η οποία εκδικάζεται στις 7/4/2020.

Το νομικό επιτελείο του γραφείου του κ. Κούγια επεξεργάζεται και τις υπόλοιπες εκπομπές, όπου κατά παγκόσμια πρωτοτυπία το μοναδικό θέμα είναι ο κ. Κουγιας, με πάντοτε αρνητικό σχολιασμό, σαν να εκτελείται "συμβόλαιο θανάτου" εις βάρος του και θα ακολουθήσουν αντίστοιχες μηνύσεις και αγωγές».