Παναιτωλικός: Η αποστολή για Λάρισα

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει αύριο (22/1) εκτός έδρας την ΑΕΛ. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα και ο Μάκης Χάβος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μουνιέ.

Παναιτωλικός: Η αποστολή για Λάρισα

Ο Μουνιέ είναι στην αποστολή του Παναιτωλικού για τον αυριανό (22/1) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο Γάλλος επιθετικός που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό δεν έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα με τη φανέλα της ομάδας του Αγρινίου.

Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και είναι στην αποστολή. Τα προβλήματα βέβαια για τον Μάκη Χάβο για ακόμη μια αγωνιστική είναι πάρα πολλά. Εκτός είναι ο Ταχάρ (τιμωρημένος), οι τραυματίες Αριγίμπι, Λουσέρο, Λιάβας, Καββαδίας, Γιαννιώτης αλλά και ο άρρωστος Μαλής.

Η αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με την ΑΕΛ: Κνετ, Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ρόσα, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μουνιέ, Κέβιν, Ντάουντα, Τζανακάκης, Παρράς, Τσιγγάρας, Μαρσιάλ, Σιέστεντ.

Βγήκε το «διαζύγιο» με Σανιά, Ρομάν

Εκτός είναι βέβαια οι Σανιά, Ρομάν με την ΠΑΕ να ανακοινώνει σήμερα (21/1) και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τους δυο παίκτες:

«Ο Πιέρ Σανιά και ο Γιοάν Ρομάν έλυσαν τα συμβόλαιά τους κοινή συναινέσει και αποχωρούν από τον Παναιτωλικό. Τους ευχαριστούμε για όσα πρόφεραν στην ομάδα μας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα τους».