Γιώργος Σίμος για Ολυμπιακό: «Να παίξουμε καλύτερα και να νικήσουμε»

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει σήμερα (21/1) την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε για το παιχνίδι στο Ηράκλειο, σημειώνοντας πως στόχος είναι φυσικά το τρίποντο.

Γιώργος Σίμος για Ολυμπιακό: «Να παίξουμε καλύτερα και να νικήσουμε»

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ ΟΦΗ για την αυριανή (22/1) αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο Ηράκλειο.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΗ

«Δεν θέλουμε η ψυχολογία να πέφτει μετά από μια ήττα ούτε να πηγαίνουμε στον ουρανό μετά από μια νίκη. Θέλουμε μια σταθερότητα και ηρεμία. Σίγουρα βοηθάνε τα θετικά αποτελέσματα.

Αύριο είναι μια νέα μέρα, ένας νέος αγώνας που ξεκινάει από το μηδέν. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε.

Αντιμετωπίζουμε μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος και αγωνίζεται για να βρεθεί στους «16» του Europa League Γιουρόπα. Η στιγμή που γίνεται το ματς, επτά αγωνιστικές πριν από το τέλος, ίσως δίνει μια μεγαλύτερη σημασία.

Βέβαια δεν παύει να είναι ένας αγώνας. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ειδικά όταν παίζεις με τέτοιο αντίπαλο πρέπει να έχεις την καλύτερη δυνατή απόδοση. Θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου που είμαι σίγουρος πως θα γεμίσει το γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να παρασύρουμε τον κόσμο με την απόδοσή μας και ο κόσμος τους παίκτες μας.

Με όλο το σεβασμό στον Ολυμπιακό και το μέγεθος που έχει σαν ομάδα, εμείς θα κοιτάξουμε να επενδύσουμε στη δικιά μας απόδοση. Σίγουρα θα κοιτάξουμε και τον Ολυμπιακό. Τα θετικά και τα αρνητικά του».