ΑΕΚ: Οι Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο φουλάρουν για Ολυμπιακό

Την δική της... διαβολοβδομάδα περνά η «Ένωση» η οποία μέσα σε διάστημα 5 ημερών έχει μπροστά της δύο πολύ δυνατές αναμετρήσες με Βόλο και Ολυμπιακό, με αρκετές απουσίες επίσης να την ταλαιπωρούν, αλλά και ευχάριστες επιστροφές.

ΑΕΚ: Οι Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο φουλάρουν για  Ολυμπιακό

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε ο Μάσιμο Καρέρα στη στελέχωση της ομάδας του για τον αγώνα με την ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική, ξεπεράστηκαν σχετικά εύκολα.

Εκφράζεται, μάλιστα, αισιοδοξία ότι η ΑΕΚ θα έχει «λευκό» απουσιολόγιο (πλην φυσικά του πρόσφατα χειρουργημένου Γαλανόπουλου) στο ντέρμπι της Κυριακής (26/1) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Super League 1.

Μεσολαβεί, όμως, η αναμέτρηση με τον Βόλο στη Μαγνησία την προσεχή Τετάρτη (22/1, 17:15) στο πλαίσιο της 20ης «στροφής» του ελληνικού πρωταθλήματος κι εκεί ο Καρέρα καλείται ξανά να διαχειριστεί κάποιες απουσίες. Καταρχάς ο Λιβάγια θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Από την άλλη, ο Χουλτ έκανε σήμερα θεραπεία λόγω οσφυαλγίας, ενώ οι Τσιγκρίνσκι, Παουλίνιο θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα. Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να μπουν αύριο (21/1) στο κανονικό πρόγραμμα, όμως ίσως χρειαστεί να προφυλαχθούν την Τετάρτη, ώστε να είναι πανέτοιμοι στο ντέρμπι.

Επίσης, με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε και ο Γιώργος Γιακουμάκης, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του (διάστρεμμα) και δηλώνει «παρών» σε περίπτωση που χρειαστεί να ξεκουραστεί ο Νέλσον Ολιβέιρα.