Μαρτίνς: «Δεν υπήρχε ισορροπία στην τακτική - Παιχνίδι που ο κόσμος λατρεύει»

Διαβάστε τη συνέντευξη Τύπου του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον επιθετικό τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη. 

Μαρτίνς: «Δεν υπήρχε ισορροπία στην τακτική - Παιχνίδι που ο κόσμος λατρεύει»

Η συνέντευξη Τύπου:

-Ο Ολυμπιακός ήταν αποτελεσματικός και αυτό είναι από τα θετικά που κρατάτε. Ωστόσο είχε αμυντικά προβλήματα. Θα μας κάνετε ένα σχόλιο για τις δύο ακραίες συμπεριφορές;

Αυτό συνέβη γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε ισορροπία στην τακτική. Ήταν ανοιχτό παιχνίδι που λατρεύει ο κόσμος. Ήταν αμέτρητες οι ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο από επιθετικές προσπάθειες. Τα γκολ έρχονταν από επιθέσεις που έρχονταν με ευκολία και μετά από λάθη. Αυτό δεν αρέσει στους προπονητές, αλλά αρέσει στον κόσμο να το βλέπει. Δεν υπήρχε ισορροπία και νομίζω γι' αυτό γίνονταν και τα λάθη.

-Ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια με τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ. Να περιμένουμε αλλαγές στην ενδεκάδα;

Πράγματι είναι δύο δύσκολα παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε σήμερα και από αύριο θα δουλέψουμε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Από αύριο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε γι' αυτό το παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

-Πέρσι σε αυτές τις δύο έδρες πήρε έναν βαθμό. Πιστεύει ότι αν έρθει το απόλυτο ο Ολυμπιακός θα γίνει το φαβορί για το πρωτάθλημα;

Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε τα περσινά και τι έγινε σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Πρέπει να σκεφτούμε μόνο το φετινό πρωτάθλημα. Πρέπει να σκεφτόμαστε πως με όλη τη αξία μας είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος. Δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε πως χάσαμε βαθμούς πέρσι εκεί, αλλά να μην το επαναλάβουμε αυτό και να κερδίσουμε τα παιχνίδια.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας