ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 3-1: Με τη βοήθεια του VAR

Τη νίκη με 3-1 κατέκτησε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για τη 19η αγωνιστική της Super League 1.

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 3-1: Με τη βοήθεια του VAR

Δεν δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ που πανηγύρισε τη νίκη με 3-1. Στην πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 29' οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν δίχτυα με τον συνήθη ύποπτο, Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο ρέφερι της αναμέτρησης προς στιγμήν δεν κατακύρωσε το γκολ, το οποίο εν τέλει μέτρησε λόγω του VAR.

Τα τρία γκολ που έβαλε ο ΠΑΟΚ στον Αστέρα Τρίπολης (vid)

Η συνέχεια του πρώτου μέρους δεν έκρυβε κάποια έκπληξη με 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του. Στην επανάληψη ο Πέλκας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 56' να κάνει το 2-0, αλλά τρία λεπτά μετά πήρε το αίμα του πίσω.

Το γκολ αν και ακυρώθηκε ως οφσάιντ μέτρησε στη συνέχεια με τη βοήθεια του VAR. Το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε ο νεαρός Λάμπρου αφού πρώτα συνεργάστηκε ωραία με τον Μίσιτς. Το γκολ της τιμής για τους Αρκάδες που είχαν παράπονα από τη διαιτησία σημείωσε ο Φερνάντεζ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 3-1

Γήπεδο Τούμπας

Σκόρερ: 29' Σβιντέρσκι, 61' Πέλκας, 79' Λάμπρου - 87' Φερνάντεζ

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Ριέρα, Ντόουγκλας Αουγκούστο

Κόκκινη: Σουάρεθ

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ: (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μαουρίσιο (80’ Εσίτι), Λημνιός, Μίσιτς, Πέλκας (61’ Λάμπρου), Σφιντέρσκι (69’ Άκπομ).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Κώτσιρας, Σίτο (59’ Ριέρα), Μπόρχα Φερνάντεθ (77’ Μπελόκ), Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ (69’ Πασαλίδης), Χαουρέγκι.