Μίλησε ο Πανόπουλος: «Η Ξάνθη ακολούθησε όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες»

Συνέντευξη Τύπου για τα όσα συμβαίνουν γύρω από την ΠΑΕ Ξάνθη παραχώρησε ο Χρήστος Πανόπουλος.

Μίλησε ο Πανόπουλος: «Η Ξάνθη ακολούθησε όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες»

Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Χρήστος Πανόπουλος βρέθηκε στο γήπεδο της Ξάνθης για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ξάνθη - Παναθηναϊκός 0-1: Πέταξε την Ξάνθη εκτός πλέι οφς, παρόντος του Πανόπουλου! (highlights)

Ο ισχυρός άνδρας της θρακιώτικης ΠΑΕ ύστερα από το τέλος του παιχνιδιού παραχώρησε συνέντευξη Τύπου

Σε αυτή είπε: «Δεν θα σταθώ στα 31 χρόνια παρουσίας μας στο ποδόσφαιρο μέσα από την Ξάνθη. Όσα καλά και όσα κακά και αν έχω κάνει στη διαδρομή αυτών των χρόνων, έχουν γίνει μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Πώς θα μπορούσα άλλωστε να ήμουν σήμερα μπροστά σας, αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Επειδή όμως ο οποιοσδήποτε σε αυτή τη ζωή που ζούμε θα μπορούσε να γίνει απατεώνας, όχι μετά από 30 χρόνια παρουσίας, αλλά μετά από 50, ακόμη και 80 χρόνια παρουσίας στην κοινωνική ζωή, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή για όλα αυτά που εμείς εδώ στην Ξάνθη αντιμετωπίζουμε και εσείς αντίστοιχα λογικά ασχολείστε, ότι και τώρα ακολουθήσαμε όλες τις νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Για μένα στη ζωή υπάρχουν δύο πράγματα. Ο Θεός και η Δικαιοσύνη και σε αυτά τα δύο πιστεύω. Κύριοι, στον βούρκο όταν πλακώνονται τα βατράχια, τα βουβάλια συγνώμη, στο βούρκο, στο βούρκο, όταν πλακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Θα δούμε αν αυτή η λαϊκή ρήση επιβεβαιωθεί και με ποιον τρόπο. Και με ποιον τρόπο.

Στη Χάγη δεν θα πάμε. Ούτε σε βουλευτές, ούτε σε Υπουργεία. Ούτε στον Πρωθυπουργό, παρότι το δικαιούμαστε. Το δικαιούμαστε, αλλά δεν θα το κάνουμε. Δεν θα κλείσουμε τους δρόμους, ούτε τις εκκλησίες, ούτε θα κάνουμε επαναστάσεις. Και δεν θα το κάνουμε αυτό, ούτε πριν, ούτε μετά την οποιαδήποτε απόφαση. Αυτή είναι η θέση μας και αυτή θα πρέπει να τη σεβαστούν όλοι στην ευρύτερη περιοχή. Φαντάζομαι ότι όταν τελειώσουν όλα αυτά, κάποιοι θα έχουν να πουν πολλά, κάποιοι πάρα πολλά και κάποιοι τίποτα».

Για το παιχνίδι είπε: «Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού, είδα μια ομάδα που έκανε την χειρότερη εμφάνιση των 30 τελευταίων ετών, ούτε σε ερασιτεχνικό δεν παίζουν έτσι».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας