Φινάλε με νίκη στα Γιάννενα για την Κ-20 του Ολυμπιακού

Με σκορ 1-0 επικράτησαν οι «ερυθρόλευκοι» του ΠΑΣ στο τελευταίο παιχνίδι της Super League και τερμάτισαν στην 3η θέση.

Φινάλε με νίκη στα Γιάννενα για την Κ-20 του Ολυμπιακού

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη Super League η Κ-20 του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» το πρωί της Κυριακής αντιμετώπισαν στα Γιάννενα την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ και επικράτησαν με 1-0.

Σε όλο το παιχνίδι η ομάδα του Πειραιά ήταν αυτή που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και αυτή κατάφερε να καρποφορήσει στο 68’. Ο Χρήστος Κατσούκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Το φινάλε του πρωταθλήματος βρίσκει την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στην 3η θέση της κατάταξης με 69 βαθμούς.

Βούζας: «Η ακαδημία έχει ποιότητα»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Κ-20 του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας έκανε έναν μίνι απολογισμό των όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν και στάθηκε στο γεγονός πως παιδιά από την ακαδημία έπαιξαν στην πρώτη ομάδα.

«Μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Φέτος δεν φτάσαμε στο στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά είδαμε παιδιά από την Κ-20 να παίζουν στην α' ομάδα του Ολυμπιακού.

Η Ακαδημία μας έχει ποιότητα, έχει βάθος και είμαι σίγουρος ότι η Κ-20 θα επιστρέψει πολύ σύντομα στην κορυφή. Στον αθλητισμό υπάρχουν και χαρές και λύπες. Θα ήθελα τέλος να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Κ-17 που διεκδικεί το πρωτάθλημα στο Αγρίνιο. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη και τις κούπες αλλά και παίκτες για την α' ομάδα», ήταν τα λόγια του Βασίλη Βούζα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βενετικίδης, Κωσταμένας, Μελιγιώτης, Ζώγκος, Γώγος, Νικολόπουλος (69' Τσούνης), Λιάπης, Λιάσος (89' Εμβραίζογλου), Ζαχαρός (87΄ Μπισέλας), Κ. Παπαδόπουλος, Πήλιος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Δήμος, Γαλούπης, Τσιμπούκας, Παπαδόπουλος, Νεοφυτίδης, Κουγιός (77΄ Ζιάκας), Φυτόπουλος (83' Πέιος), Βοΐλης (69' Τσιριγώτης), Κατσούκης, Τσερκώνης