ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Χουλτ, στην αποστολή ο Βράνιες για ΑΕΛ

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στο αυριανό (18/1) παιχνίδι με την ΑΕΛ η ΑΕΚ. Πρόβλημα της τελευταίες στιγμής με τον Νίκλας Χουλτ ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Όγκνιεν Βράνιες. 

ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Χουλτ, στην αποστολή ο Βράνιες για ΑΕΛ

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (19/1) την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 1 με την «Ένωση» να θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ωστόσο η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για την αναμέτρηση με τους «βυσσινί» ολοκληρώθηκε με ένα απρόοπτο της τελευταίες στιγμής. Συγκεκριμένα, νοκ άουτ για τον Μάσιμο Καρέρα τέθηκε ο Νίκλας Χουλτ ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση. Πέραν του Σουηδού όμως υπάρχουν και άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Λιβάγια είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός αποστολής είναι επίσης οι τραυματίες Παουλίνιο και Γιακουμάκης, όπως επίσης και ο Τσιγκρίνσκι που «κόπηκε» για λόγους προφύλαξης.

Στον αντίποδα επιστρέφει στην αποστολή ο Βράνιες, έχοντας αφήσει πίσω το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Επίσης, ο νεοαποκτηθείς Σιμάνσκι κρίθηκε ανέτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την ΑΕΛ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιούσης, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης και Ολιβέιρα.