Το πλάνο για Γκιγιέρμε και Ποντένσε

Ο στόχος του Πέδρο Μαρτίνς είναι να τους έχει στο 100% στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την παραπάνω Κυριακή (26/1) στο ΟΑΚΑ.

 

Το πλάνο για Γκιγιέρμε και Ποντένσε

Και οι δύο έχουν λείψει αρκετά από τον Ολυμπιακό, ασχέτως αν αυτό δεν αποτυπώθηκε σε κάποια βαθμολογική απώλεια (πλην του Βόλου με το ακυρωθέν γκολ του Σουντανί). Ο Γκιγιέρμε προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και χρησιμοποιήθηκε μερικά λεπτά και στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Καλαμάτα την περασμένη Τετάρτη (15/1) στο Καραϊσκάκη.

Ο Ποντένσε έως και χθες ακολουθούσε το πρόγραμμά του, έτσι ώστε να ξεπεράσει το μυικό πρόβλημα που αντιμετώπισε με το «καλημέρα» του 2020. Ποιο είναι το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για τους δύο άσους;

Ο Γκιγιέρμε περιμένει το βράδυ να δει αν θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη (19/1, 19.30). Το μεγάλο στοίχημα φυσικά είναι να καταφέρει να είναι στο 100% στο ντέρμπι με την ΑΕΚ σε μία εβδομάδα (26/1). Αυτό είναι που «καίει» τον Πέδρο Μαρτίνς. Να τον έχει απολύτως καλά στο ματς με την «Ένωση».

Όσο για τον Ποντένσε; Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η αποκατάστασή του πηγαίνει εξαιρετικά και πώς θα το παλέψει για να βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας με την ΑΕΚ. Οπότε, η εβδομάδα που μας έρχεται θα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και για τους δύο «ερυθρόλευκους», τους οποίους θα ήθελε ο Μαρτίνς στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.