Με Κόρμπο και Μασούρα ο Πανιώνιος κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει αύριο (18/1) τον ΟΦΗ και στην αποστολή των Νεοσμυρνιωτών επιστρέφουν οι Παναγιώτης Κόρμπος και Γιάννης Μασούρας. Η αποστολή του «Ιστορικού» για το ματς με τους Κρητικούς. 

Με Κόρμπο και Μασούρα ο Πανιώνιος κόντρα στον ΟΦΗ

Την προετοιμασία του για το αυριανό (18/1) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη ολοκλήρωσε σήμερα (17/1) ο Πανιώνιος.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ... καίγεται για το τρίποντο ώστε να πάρει βαθμολογική ανάσα και ο Νίκκι Παπαβασιλείου καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας να αναλογιστεί σημαντικές επιστροφές ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή επιστρέφουν οι Παναγιώτης Κόρμπος και Γιάννης Μασούρας. Ο αρχηγός του Πανιωνίου έπειτα από απραξία τριών εβδομάδων, είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος ενώ το ίδιο ισχύει και με τον νεαρό μπακ ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Γρίβας , Σαραμαντάς, Κιάκος και Ρέντζας.