Ολυμπιακός-Άρης: Κλειστά χαρτιά από Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός βλέπει το ματς με τον Άρη που κάνει την αρχή σε μία τριάδα δύσκολων αγώνων και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στα… πιτς τους Ποντένσε, Μπενζιά.

Ολυμπιακός-Άρης: Κλειστά χαρτιά από Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Μία πολύ δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για τον Ολυμπιακό με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή υποδέχονται τους Θεσσαλονικείς σε ένα πολύ σημαντικό ματς κι ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις με ΟΦΗ και ΑΕΚ.

Το ευχάριστο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι πως στην προπόνηση της Παρασκευής δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιασίν Μπενζιά, Ντανιέλ Ποντένσε. Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και είναι οι μοναδικοί αυτή τη στιγμή που παραμένουν στα… πιτς.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς ο Πέδρο Μαρτίνς κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στην προπόνηση της Παρασκευής. Βέβαια τα κουκιά είναι μετρημένα και οι επιλογές που έχει να κάνει ο κόουτς συγκεκριμένες.

Θα πάει σε μία άμυνα με Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα και με χαφ τους Μπουχαλάκη, Καμαρά. Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί έχουν καπαρώσει τις τρεις από τις τέσσερις θέσεις της επίθεσης. Μένει ακόμα μία για την οποία αρκετοί φαίνεται πως είναι υποψήφιοι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα έτσι και την Παρασκευή δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Ίσως το Σάββατο να δείξει τι έχει στο μυαλό του, όμως η πραγματικότητα είναι πως τεράστιες αλλαγές δεν θα πρέπει να περιμένουμε.