Ο δύσκολος δρόμος της ενίσχυσης στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού

Οι Πεδράο, Μολέδο και Νέτο είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωριστή θέση στην ατζέντα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Ποιες οι δυσκολίες σε κάθε υπόθεση ξεχωριστά...

Ο δύσκολος δρόμος της ενίσχυσης στα μετόπισθεν του Ολυμπιακού

Όλοι οι στόπερ του Ολυμπιακού είναι στον “αέρα”. Για τον Ένγκελς γίνεται ολόκληρη συζήτηση στο Βέλγιο ότι μπορεί να φέρει πρόταση από την Αγγλία. Ο Μποτία ήδη έχει αποχαιρετήσει.

Ο Βούκοβιτς έχει μπει στο “στόχαστρο” του Ερυθρού Αστέρα. Για τον Νικολάου ακούγονται διάφορα περί ενδιαφέροντος από την Αγγλία και την Γερμανία, μιας και βρίσκεται πλέον υπό την μανατζερική στέγη του Φάλι Ραμαντάνι.

Για τον Σισέ εξακολουθούν να γράφουν στην Πορτογαλία ότι η Μπενφίκα δεν τον έχει ξεχάσει.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να φιγουράρουν στην ερυθρόλευκη ατζέντα τρεις ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Πρώτος και καλύτερος ο Ροντρίγκο Μολέδο, για τον οποίο έχει γίνει προεργασία από τον χειμώνα. Ωστόσο, η Ιντερνασιονάλ όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερο βγάζουν μία εικόνα προς τα έξω ότι δεν θέλουν να τον χάσουν!

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής από την πλευρά του έχει κάποιους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους που θα ήθελε να μείνει στην πατρίδα του, αλλά με ένα συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο, θα έπαιρνε το αεροπλάνο για Ελλάδα. Υπάρχουν επίσης και ορισμένα μπερδέματα με τη ρήτρα που φέρεται να έχει ο Παναθηναϊκός αν μεταγραφεί ο Μολέδο σε άλλον ελληνικό σύλλογο (2,5εκ. ευρώ), αλλά και τα λεφτά που θα ζητήσει η Ιντερνασιονάλ.

Ο δεύτερος είναι ο Πεδράο. Ο αρχηγός της Γκιμαράες είναι η “καψούρα” του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά κοστίζει πάνω από 3 εκ. ευρώ και έχουν εμφανιστεί και άλλοι ενδιαφερόμενοι, κυρίως από την Βραζιλία.

Τέλος, ο Λουίς Νέτο επιστρέφει από την Φενέρ στην Ζενίτ, οι Τούρκοι δεν κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς των 5 εκ. ευρώ, ο Πορτογάλος στόπερ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης εώς το καλοκαίρι του 2019 και είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και εξετάζονται.

Το συμβόλαιό του είναι υψηλό (πάνω από 1,5εκ. ευρώ) και συν τοις άλλοις η Ζενίτ δεν πέφτει αυτή τη στιγμή κάτω από τα 5 εκ. ευρώ.

Με λίγα λόγια, οι τρεις ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κορυφή της ερυθρόλευκης ατζέντας για την ενίσχυση των μετόπισθεν είναι υποθέσεις με μία σειρά από αγκάθια!