Το βράδυ, τελικό ραντεβού Ολυμπιακού – Νάπολι για Τσιμίκα

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι οι «παρτενοπέι» θα δώσουν τα… ρέστα τους απόψε για να αποκτήσουν τον αριστερό μπακ των Πειραιωτών. Σύμφωνα με τους γείτονες, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν 15 εκ. ευρώ.

Το βράδυ, τελικό ραντεβού Ολυμπιακού – Νάπολι για Τσιμίκα

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την πώληση του Τσιμίκα στη Νάπολι; Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον ιταλικό νότο και να γίνει συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά.

Μάλιστα, ΜΜΕ που έχουν καλό ρεπορτάζ από πλευράς Νάπολι, ανέφεραν στα ρεπορτάζ τους ότι απόψε (16/1) αναμένεται να γίνει το τελικό ραντεβού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και «παρτενοπέι», έτσι ώστε να «κλειδώσει» η μεταγραφή.

Προς το παρόν γίνεται λόγος για μία απόσταση 2,5 εκ. ευρώ. Συγκεκριμένα, ότι η Νάπολι προσφέρει 12,5 εκατομμύρια και ο Ολυμπιακός θέλει 15. Είναι μία απόσταση που σύμφωνα με τους γείτονες, θα καλυφθεί εύκολα!

Κάνουν λόγο πλέον για θέμα ωρών, καθώς πηγάζει μία αισιοδοξία ότι έως το τέλος της εβδομάδας ο Τσιμίκας θα μεταβεί στην Ιταλία για να συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι.