Αναβλήθηκε για τέταρτη φορά η υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη!

Για τέταρτη φορά αναβλήθηκε η υπόθεση του Ρώσου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εισβολή του στο ντέρμπι του «Δικεφάλου του Βορρά» με την ΑΕΚ που είχε διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου του 2018.

Αναβλήθηκε για τέταρτη φορά η υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη!

Τέταρτη αναβολή για την υπόθεση της εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας στις 11 Μαρτίου του 2018 στο τότε περιβόητο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Η εισβολή αυτή αφορά παραβάσεις του νόμου περί αθλητισμού (Άρθρο 41ΣΤ' του Ν.2725/99) ενώ κατηγορούμενοι είναι τόσο ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» και ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όσο και έξι μέλη (5 άτομα της ιδιωτικής φρουράς αλλά και ένας εν ενεργεία αστυνομικός) της προσωπικής φοράς του Ρώσου.

Oι δικηγόροι των κατηγορούμενων δήλωσαν κώλυμα (με την αιτιολογία ότι βρίσκονται στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την εκδίκαση της υπόθεσης με την Ξάνθη) και ζήτησαν εκ νέου αναβολή.

Το αίτημά τους έγινε δεκτό από το δικαστήριο, ορίζοντας νέα δικάσιμο για την υπόθεση στις 16 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά την υπόθεση, είχε επιβληθεί και το πρόστιμο των 100.000 αλλά και 3 χρόνια απογόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ για τον Λούμπος Μίχελ είχε οριστεί το πρόστιμο των 15.000 ευρώ και η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για μόνο 3 μήνες.