Οι μεταγραφές που θα προβληματίσουν τον Μαρτίνς

Οι μεταγραφές που δεν τον "καίνε" και αυτές που προκύπτουν από το εσωτερικό του Ολυμπιακού.

Οι μεταγραφές που θα προβληματίσουν τον Μαρτίνς

Όσες φορές κι αν ρωτήσεις τον Πέδρο Μαρτίνς θα λέει ότι η ομάδα είναι γεμάτη και θα δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως δεν "καίγεται" να πάρει ποδοσφαιριστή. Ο Πορτογάλος τεχνικός το λέει και το πιστεύει, όμως, από το ματς με την Καλαμάτα έχει πολλούς λόγους να χαμογελάει.

Οι εσωτερικές… μεταγραφές είναι ό,τι σημαντικότερο συμβαίνει αυτή την περίοδο στον Ολυμπιακό. Πρώτα η επιστροφή του Λάζαρου και τώρα του Φορτούνη. Ο αρχηγός γύρισε μετά από έξι μήνες απουσίες και έπαιξε πολύ περισσότερο απ' όσο είχε προαναγγείλει ο Πέδρο Μαρτίνς. Αγωνίστηκε για 40 λεπτά και όσο περνούσε η ώρα πατούσε καλύτερα. Είχε ένα καλό σουτ που θα μπορούσε να σκοράρει, ενώ έφτιαχναν και τα χτυπήματα του.

Επίσης γύρισε σε αυτό το ματς και ο Γκιγιέρμε. Με τον Βραζιλιάνο "πάγωσαν" στην Τρίπολη έπειτα από την κλωτσιά που δέχτηκε από τον Πασαλίδη. Ο Γκιγιέρμε επέστρεψε και είναι μία επιπλέον λύση για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ακόμα ο Παπέ Σισέ έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι και μάλιστα έδειξε και αυτός πως άφησε πίσω του την περίοδο που ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα υγείας. Πλέον και αυτός θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Μαρτίνς. Οι μικροί, Ξενιτίδης και Λιάτσος απλά επιβεβαίωσαν πως στον Ρέντη γίνεται εξαιρετική δουλειά και πως δικαίως ο Μαρτίνς τους έχει ξεχωρίσει και τους πιστεύει. Μπορεί να μην ποντάρει πάνω τους για τη δεδομένη στιγμή, αλλά σίγουρα είναι παιδιά που έχουν μέλλον.

Στον Ολυμπιακό γυρίζουν οι ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς και ο Πέδρο Μαρτίνς αν τους έχει όλους στη διάθεση του είναι σίγουρο πως θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Από ένα σημείο και μετά ο Πορτογάλος θα "σπάει" το κεφάλι του για το πώς θα βγάλει την αποστολή και την ενδεκάδα. Μπορεί να μοιάζουν μακρινά όλα αυτά, όμως έχοντας όλους τους παίκτες πίσω ο κόουτς θα προβληματίζεται γι' άλλα θέματα. Και ο ίδιος προτιμάει να του συμβεί αυτό παρά να χάσει ποδοσφαιριστές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.