«Μύλος» στον Άρη: Μήνυση η ΠΑΕ σε Μενέντεθ που κατήγγειλε Καρυπίδη και Χαριστέα στη FIFPro (vid)

Η ΠΑΕ Άρης απάντησε άμεσα στον Άλεξ Μενέντεθ που προέβη σε καταγγελία στην FIFPro για κακομεταχείριση.

«Μύλος» στον Άρη: Μήνυση η ΠΑΕ σε Μενέντεθ που κατήγγειλε Καρυπίδη και Χαριστέα στη FIFPro (vid)

Καταγγελία για κακομεταχείριση κατά του Άρη στην FIFPro (Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) έκανε ο Άλεξ Μενέντεθ.

Όπως αναφέρεται σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, ο Ισπανός παίκτης είναι απλήρωτος από τον Ιούλιο του 2019 ενώ προπονείται μόνος του χωρίς να ακολουθεί το πρόγραμμα των συμπαικτών του και δίχως οι άνθρωποι των κιτρίνων να του έχουν εξηγήσει τον λόγο.

Η FIFPro απαίτησε από τον Άγγελο Χαριστέα και τον Θεόδωρο Καρυπίδη να διακόψει οποιαδήποτε καταχρηστική συμπεριφορά προς τον Μενέντεθ ενώ ο γενικός της γραμματέας Γιόνας Χόφμαν δήλωσε:

«Ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει το θεμελιώδες δικαίωμα να πληρωθεί έγκαιρα την αμοιβή του αλλά έχει και το δικαίωμα να προπονείται με τους συμπαίκτες του».

Το συμβόλαιο του 28χρονου αριστερού μπακ λήγει το 2020. Η ΠΑΕ Άρης προτίθεται να καταθέσει μήνυση εναντίον του, ισχυριζόμενη πως το βίντεο είναι ψεύτικο και δεν δείχνει το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Νέο Ρύσιο, ενώ παράλληλα θα στείλει και επιστολή στην FIFPro και στον ΠΣΑΠ για ψευδείς ισχυρισμούς του Μενέντεθ, ο οποίος δήλωσε:

«Ζητώ να επιστρέψω στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου. Έχω φτιάξει το πρόγραμμά που μου έστειλε η ομάδα, όμως προπονούμαι σε άθλιες συνθήκες. Μου είπαν πως θέλουν να με διώξουν»

Δείτε το βίντεο της FIFPro:

Δείτε το βίντεο με το οποίο απάντησε ο Άρης