Τι ισχύει για το μέλλον του Γκερέρο

Παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών ότι μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό τη χειμερινή περίοδο, ο Ισπανός επιθετικός δεν έχει καμία πρόταση και δεν έχει δείξει καμία τάση φυγής.

Τι ισχύει για το μέλλον του Γκερέρο

Πολλά έχουν ακουστεί για το μέλλον του Γκερέρο στον Ολυμπιακό. Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ακόμα και στην πατρίδα του ότι μπορεί να επιστρέψει στην Ισπανία.

Το συγκεκριμένο σενάριο στηριζόταν στο γεγονός ότι ο Ελ Αραμπί δεν βγαίνει (δικαίως) πλέον ούτε με… αίτηση από την ενδεκάδα και οι Ίβηρες έλεγαν πώς ο Γκερέρο υπολόγιζε ότι θα είχε έναν διαφορετικό ρόλο στον Ολυμπιακό.

Ακούστηκε και γράφτηκε ότι στην ΠΑΕ έχει φτάσει πρόταση από ομάδα της Primera Division. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ότι έχει χτυπήσει την πόρτα των «ερυθρολεύκων» κάποιος ισπανικός σύλλογος.

Συν τοις άλλοις δεν επιβεβαιώνεται ότι ο Γκερέρο έχει παρουσιάσει δείγματα τάσης φυγής. Δεν έχει πει κάτι τέτοιο ούτε στους συμπαίκτες του, ούτε στον Ολυμπιακό. Οπότε, το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Ισπανός φορ να συνεχίσει έως το καλοκαίρι στο λιμάνι.

Αν τις επόμενες μέρες έρθει μία προσφορά που θα είναι τόσο ενδιαφέρουσα και ελκυστική, τότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η απάντηση των Πειραιωτών. Πάντως και από την πλευρά του συλλόγου δεν βγαίνει μία εικόνα ότι θα ήθελε να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Γκερέρο. Ίσα-ίσα που το κλίμα είναι ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη στον Ισπανό φορ. Απλώς ο πρώην φορ της Λεγανές έπεσε πάνω σε έναν εντυπωσιακό Ελ Αραμπί.